Boka samtal!

Alla människor behöver samtal. I samtalet får vi möjlighet att sätta ord på våra tankar och känslor, våra drömmar och utmaningar. Vi upptäcker att vi inte är ensamma i vår brottningskamp och att vi kan lära oss att förhålla oss till de utmaningar vi möter.

Jag har arbetat med samtal i 10 års tid, både som diplomerad coach och samtalsterapeut (Steg 1 med ACT/KBT-inriktning).

Coachning handlar om att hjälpa en människa att ta sig från där hon är (nuläge) till dit hon vill komma (önskat läge).

ACT (Acceptance and Commitment Therapy) handlar om att mitt i alla jobbiga tankar och känslor utforska sina livsvärden och fylla livet med det som är viktigt och meningsfullt.

Att boka tid för samtal är en investering i dig själv och din egen hälsa och ger dig möjlighet att stanna till och fundera över vad som är viktigt i livet. Vi människor brottas med liknande saker. Frågor som klienter ställer till mig är bland annat:

–  Hur kan jag ta hand om mig själv bättre och leva mer hållbart?
–  Hur kan jag påverka min hälsa och få en bättre livskvalitet?
– Hur kan jag fördjupa och förbättra mina relationer?
– Hur kan jag hantera min oro och ångest?
– Vad gör jag när relationer går sönder och jag är tyngd av sorg?
– Hur kan jag få hjälp med mina matproblem?

Med egen erfarenhet av psykisk ohälsa, ätstörningsproblematik och allvarliga stressymtom, vet jag att livet periodvis kan upplevas outhärdligt och tungt att bära. Jag vet också att delade problem blir lättare att bära och att vi tillsammans kan underlätta livet för varandra.

Jag tar emot klienter i samtal på min mottagning i Jönköping, i Humanovas lokaler i Stockholm, Göteborg och Lund samt digitalt. Ett samtal är 45 minuter långt och det går också bra att boka dubbel samtalstid om du vill.

Kontakta mig!