Beställ Tillsammans är det nya själv

Tillsammans är det nya själv – Att leva ett gott liv som förälder av Cajsa TengbladFamiljen har blivit ett samlingsnamn för vardagspussel, planering, dåligt samvete och långa listor med måsten. Allt i en enda stor stress för att få till stånd lite egentid. Men tänk om man tänker tvärtom. Att det är i familjen man får vara sig själv, vila och leva fullt ut. Hur gör man då, när man lever så?

Cajsa Tengblad har skrivit den bok hon själv saknat, en bok som inte handlar så mycket om hur vi ska bemöta våra barn, utan mer om hur vi som föräldrar, oavsett livssituation,
ska ta vårt liv på allvar, leva för att må bra och få ett gott liv – och på så sätt vara positiva förebilder för våra barn.

– Jag skriver om det jag själv behöver läsa. Inte för att jag är färdig eller perfekt, utan för att jag vill dela med mig av mina erfarenheter och mina livsstrategier och för att jag
tror att vi tillsammans kan underlätta livet för varandra som föräldrar. Tillsammans hjälper vi varandra att få syn på oss själva.

– Min önskan är att du som läser denna bok ska få känna att du är viktig och att du har
något att komma med.
– Jag vill att du ska förstå att du är en av de viktigaste personerna i världen för ditt barn och att du kan ge dem något som ingen annan kan ge dem.

”Cajsa har skrivit en enkel, klok och ärligt rättfram bok om det komplicerade LIVET i all sin skörhet och skönhet. Hon gör det med en varmt personlig och realistisk ton. En bladvändare kring allas våra liv, stora som små.”
Bengt Grandelius, leg psykolog, familjeterapeut och författare till boken ”Att sätta gränser. Ett villkor för växande”.

”Boken innehåller gott om användbara redskap, tips och råd. Du får lära dig att stanna upp, reflektera och fundera över vad som är viktigt för just er familj. Du får lära dig att öka din självkänsla och glädje, samtidigt som du minskar på stress och dåligt samvete. Vidare erhåller man må bra-kunskap och får ta del av Cajsa Tengblads livsstrategier. Det här är en personlig, vardagsnära bok som känns hoppfull, peppande och välbehövlig i ett liv fyllt med vardagsstress, tidspress och krånglande livspussel.” (Carola Forslund, BTJ-häftet nr 8, 2016).

Tengblads varma budskap: Be oftare någon om hjälp. Budskapet är att vi inte behöver klara av allting själva, att vi, vuxna och föräldrar, kan be varandra om hjälp och på så sätt öka våra egna trygghetsnät och visa barnen att ensam inte är stark…Boken är  välskriven och har en gedigen källförteckning. Författaren har vinnlagt sig om ett poetiskt språk…Om du är ute efter en stödjande röst i din ganska schyssta vardag som kan säga till dig: ”Ta det lite lugnt nu. Umgås med familjen idag. Be en vän om hjälp”. Då är det här boken för dig.” (utdrag ur Maria Friedners recension i Jönköpingsposten, 25/2-16).

st "Tillsammans är det nya själv" á 199 kr (frakt tillkommer).

Namn:

Adress:

E-post: