Beställ Prestationsprinsessan (pocket)

Prestationsprinsessan – min revolt mot duktigheten är en personlig berättelse om självbild, duktighet, själskörhet, kärlek, lycka och livsverktyg.
Prestationsprinsessan är ingen självhjälpsbok. Jag vill inte utlova några mirakellösningar eller genvägar. Däremot finns det kraft att hämta för den som är trött på att försöka fixa livet på egen hand.
Att må bra och få en sann självbild är ingen egoboost och snabbfix, utan ett tillsammans-projekt och en livslång process.

Prestationsprinsessan pocket – Cajsa Tengblad

”Cajsa Tengblad har gjort en klättring ur den djupaste av svackor upp till självinsiktsplatån med styrkan att dela med sig av sina livsinsikter till andra. Ett imponerande jobb av en imponerande kvinna.” (Caroline Engvall, författare till bl a 14 år till salu)

”Liksom jag drömmer Cajsa om ett samhälle där det är lika naturligt att prata om en bruten själv som ett brutet ben. I sin bok delar hon modigt med sig av egna erfarenheter och öppnar upp för viktiga samtal om psykisk ohälsa, livets svårigheter och möjligheter.” (Sofia Åkerman, författare till bl a Zebraflickan)

”Tack för en helt underbar bok.  En bok jag kommer återvända till många gånger. Att det går att samla så mycket klokhet och levnadsvisdom i en bok med förhållandevis lite text. Det känns också som en feel-good bok. Du ger inte bara praktiska råd, du förmedlar också så mycket kärlek och värme vilket gör att man mår gott känslomässigt av att läsa boken. Den talar till både hjärnan och hjärtat. Den skiljer sig i det avseendet från andra böcker i ämnet.” (Alf B Svensson, leg. psykolog och författare)

”I sin nya bok, Prestationsprinsessan, utgår Cajsa Tengblad från sina egna personliga erfarenheter när hon diskuterar olika former av psykisk ohälsa, framför allt stress och ätstörningar. Syftet har inte varit att skriva en självhjälpsbok utan en bok som inspirerar och som folk kan känna igen sig i.” ”Det märks att författaren under många år har arbetat med barn och ungdomar. Hon hämtar många exempel från skolan värld. Hennes bok har mer karaktären av lärobok för gymnasieskolan än självbiografi. Boken är mycket lättläst och illustrerad med färgbilder. Efter varje kapitel finns frågor att fundera över samt tips för vidare läsning.” (Anette Sjöberg, Bibilotekstjänst, BTJ-hjäftet).

Läs ungdomstidningens Ikons:s recension av Prestationsprinsessan här:http://ikon1931.se/recensioner/valdigt-viktig-valdigt-bra
Läs studenttidningen Lösnummers recension här: http://www.losnummer.se/kultur/2013/02/omgivningen-forvantar-sig-duktigheten/
Se tidningen Junias recension här:

Prestationsprinsessan, recension

OBS! Fraktkostnad tillkommer.  För större beställningar, kontakta mig.

st "Prestationsprinsessan" (pocket) á 79 kr

Namn:

Adress:

E-post: