Coaching

Längtar du efter förändring? Bär du på en dröm som du vill se förverkligas? Vill du ha hjälp med att ta dig från där du befinner dig nu till dit du vill komma? Då passar coaching utmärkt för dig!

Sedan november 2012 är jag diplomerad coach på ACC-nivå. Jag är examinerad på Coachwalk Academy, vars utbildning följer ICF:s standard.

En coach uppgift är att hjälpa individer och grupper att växa, genom att hålla klienterna ansvariga att nå sina mål och utveckla sin potential. Det kan till exempel handla om att du vill må bättre, förändra din arbetssituation, starta eget eller få fler verktyg till att hantera stress.

Coaching är handlingsinriktat, vilket innebär att du efter varje coachsamtal har med dig något att arbeta vidare med till nästa gång. Det gör att processen går framåt mot det mål du själv sätter.

Mina spetsområden är självbild, självkänsla, självförtroende, psykisk o/hälsa och stresshantering. Min mångåriga erfarenhet som entreprenör vill jag dela med mig av till dig som längtar efter att våga ta steget till eget företagande.

Välkommen att höra av dig om du vill boka tid för ett coachsamtal eller om du har frågor kring coaching! Om du bor långt från Jönköpingsområdet finns det möjlighet att ta coachsamtalen på telefon.

Coaching kan, om den utförs seriöst, verkligen förvandla människors liv till det bättre! Ser fram emot att höra från dig!

Röster om Cajsa som coach:
”Det känns att du tycker om människor och är närvarande i det du gör.”
Hej Cajsa! Måste höra av mig och berätta att jag har det underbart bra! Har ett helt annat liv. Har ett nytt jobb och stormtrivs. Har blommat ut även på fritiden och har fullt upp. Ville tacka dig för att du fick mig att ta steget.”
”Cajsa varvar sin kunskap med sina personliga erfarenheter, vilket ger ett ännu djupare och vidare perspektiv.”
”Jag vill passa på att tacka dig för samtalen vi hade, det betydde mycket för mig och jag har tagit mycket till mig.”
”Tack för samtalet som verkligen gav mig motivation att ta tag i det som ligger i vägen för ett gott liv.”
”Samtalen med dig har betytt otroligt mycket och jag är så glad att jag bokade dem. Du har verkligen hjälpt mig på massa sätt.”
”Jag ville mest bara meddela att jag nu mår bra och har fått en fast anställning på heltid. Mycket är tack vare dig. Tror aldrig jag hade vågat att ta chansen och fråga om de behövde personal om jag inte hade pratat med dig. Du är fantastisk. Tack!”