Kalender

Datum Ort Lokal
23 februari Anderstorp Anderstorp
Tidpunkt: 13:30. ”Gilla mig! Om självbild, relationer och längtan efter ”likes”. Föreläsning för konfirmander och föräldrar.
26 februari Örkelljunga Örkelljunga Utbildningscentrum
Tidpunkt: 13:00. ”Gilla mig! Om självbild, relationer och längtan efter ”likes” och ”Hälsa och livsstrategier” för gymnasieelever år 1 och 2.
27 februari Länghem Länghem
Tidpunkt: 18:30. Biljettkassa: Folkhälsan, Föräldrastöd, SvK. ”Tillsammans är det nya själv – att leva ett gott liv som förälder.” Hälsa och livsstrategier för föräldrar/andra vuxna.
28 februari Ulricehamn Ulricehamn
Tidpunkt: 10:45. Biljettkassa: Ulricehamns kommun. Föreläsningsdag på temat Psykisk hälsa för högstadieelever på Ätradalsskolan och Stenbocksskolan samt kvällsföreläsning för allmänheten.
5 mars Habo Hagabodaskolan
Tidpunkt: 8:00. Biljettkassa: Habo kommun. ”Gilla mig! Om självbild, relationer och längtan efter likes.” Föreläsningar för åk 7 på Temadag med syfte att förebygga kränkningar.
6 mars Växjö Linnéuniversitet
Tidpunkt: 13:00. ”Arbeta med hälsan i behåll – livsstrategier för ett hälsosamt liv.” Föreläsning för personal på Linnéuniversitet.
7 mars Finland Nykarleby
Tidpunkt: 18:30. Biljettkassa: Arbis. ”Boosta din psykiska hälsa! Redskap till att hantera livet när det är tufft.” Föreläsning för allmänheten.
12 mars Göteborg LM Engströms gymnasium
Tidpunkt: 9:40. Föreläsning på temat Existentiell hälsa för gymnasieelever.
20 mars Kungsbacka Kungsbacka
Tidpunkt: 19:00. ”Boosta din psykiska hälsa! Hur kan vi påverka vår psykiska hälsa och stärka själens immunförsvar?” Kvällsföreläsning för allmänheten.
21 mars Stenungsund Stenungsund
Tidpunkt: 18:30. Biljettkassa: Stenungsunds kommun. Föreläsning om psykisk hälsa
23 mars Alvesta Hjortsberga
Tidpunkt: 10:30. ”Gilla mig! Om självbild, relationer och längtan efter ”likes” och ”Hälsa och livsstrategier” för konfirmander.
26 mars - 27 mars Delsbo Delsbo
Tidpunkt: 18:30. ”Inte perfekt, men helt okej” Kvällsföreläsning om hälsa och livsstrategier för föräldrar/andra vuxna samt Skolföreläsningar om självbild, hälsa och livsstrategier för högstadieelever åk 6 – 9.
28 mars Storuman Storuman
Tidpunkt: 9:00. Biljettkassa: Lapplands gymnasium, Erasmusprojektet. Elev- och personalföreläsning för skola från Polen samt elevföreläsning för gymnasieelever på temat Psykisk hälsa.
6 april Örebro Örebro
Tidpunkt: 9:00. Frukostföreläsning på temat hälsa och livsstrategier.
9 maj Malmö Malmömässan
Tidpunkt: 13:00. Biljettkassa: Riksföreningen för skolsköterskor/MCI Nordics. ”Hur får jag ihop bilden av mig själv? Vad är självbild, vad påverkar den och vad kan vi göra för att få en mer sann bild av oss själva?” Föreläsning på konferens för skolsköterskor.
20 juli Öland Löttorps camping
Tidpunkt: 19:30. Kvällsföreläsning med sång och musik.
5 januari - 2 februari Gränna Wettershus retreatgård, Gränna
Tidpunkt: 17:00. Biljettkassa: Wettershus retreatgård och Studieförbundet Bilda. ”Skriva för att leva, leva för att skriva.” Skrivarretreat.