Kalender

Datum Ort Lokal
24 januari Gränna Wettershus retreatgård, Gränna
Tidpunkt: 17:00. Skrivarkurs – ”Leva för att skriva – skriva för att leva.”
31 januari Jönköping Hälsohögskolan
Tidpunkt: 10:00. Biljettkassa: Hälsohögskolan. ”Redskap för livet” – föreläsning om Existentiell hälsa för Sjuksköterskeprogrammet, termin 1.
9 februari Örebro Örebro
Tidpunkt: 9:00. ”Prestation – privilegium eller piska?” Frukostföreläsning utifrån boken Prestationsprinsessan – min revolt mot duktigheten.”
23 februari Anderstorp Anderstorp
Tidpunkt: 13:30. ”Gilla mig! Om självbild, relationer och längtan efter ”likes”. Föreläsning för konfirmander och föräldrar.
26 februari Örkelljunga Örkelljunga Utbildningscentrum
Tidpunkt: 13:00. ”Gilla mig! Om självbild, relationer och längtan efter ”likes” och ”Hälsa och livsstrategier” för gymnasieelever år 1 och 2.
27 februari Länghem Länghem
Tidpunkt: 18:30. Biljettkassa: Folkhälsan, Föräldrastöd, SvK. ”Tillsammans är det nya själv – att leva ett gott liv som förälder.” Hälsa och livsstrategier för föräldrar/andra vuxna.
7 mars Finland Nykarleby
Tidpunkt: 18:30. Biljettkassa: Arbis. ”Boosta din psykiska hälsa! Redskap till att hantera livet när det är tufft.” Föreläsning för allmänheten.
20 mars Kungsbacka Kungsbacka
Tidpunkt: 19:00. ”Boosta din psykiska hälsa! Hur kan vi påverka vår psykiska hälsa och stärka själens immunförsvar?” Kvällsföreläsning för allmänheten.
21 mars Stenungsund Stenungsund
Tidpunkt: 18:30. Biljettkassa: Stenungsunds kommun. Föreläsning om psykisk hälsa
23 mars Alvesta Hjortsberga
Tidpunkt: 10:30. ”Gilla mig! Om självbild, relationer och längtan efter ”likes” och ”Hälsa och livsstrategier” för konfirmander.
26 mars - 27 mars Delsbo Delsbo
Tidpunkt: 18:30. ”Inte perfekt, men helt okej” Kvällsföreläsning om hälsa och livsstrategier för föräldrar/andra vuxna samt Skolföreläsningar om självbild, hälsa och livsstrategier för högstadieelever åk 6 – 9.
9 maj Malmö Malmömässan
Tidpunkt: 13:00. Biljettkassa: Riksföreningen för skolsköterskor/MCI Nordics. ”Hur får jag ihop bilden av mig själv? Vad är självbild, vad påverkar den och vad kan vi göra för att få en mer sann bild av oss själva?” Föreläsning på konferens för skolsköterskor.