Cajsa Tengblad släpper ny musik på Hermans lada den 19 juni

Livet tog en ny vändning när författaren, föreläsaren och låtskrivaren Cajsa Tengblad mötte Freda´-gitarristen,  låtskrivaren och producenten  Arne Johansson. Cajsa, med rötter i den norrländska myllan, gick på sitt livs första konsert med Freda´ i hemstaden Örnsköldsvik 1984. Åren gick, frisyrerna förändrades och 2016 korsades deras vägar på Arnes café i Jönköping. Timslånga samtal och många koppar kaffe ledde till ett musikaliskt samarbete. Låtar har skrivits och spelats in i studion, sovrummet och under resor till Barcelona, Köpenhamn, Maarburg, Mölle och Österlen. 

   Tillsammans skapar de musik med texter som tröstar och bär genom sorg och saknad och som väcker hopp om förändring.

Lördagen den 19 juni släpps firar vi Skivrelease på Hermans lada utanför Ulricehamn. Varmt välkommen att fira med oss! Info och bokning på hermanslada.se

 

Foto Anna Hållams

 

Skrivet 2 juni

Lämna ett svar