Cajsa Tengblad släpper singeln ”Andas med mig”

Livet tog en ny vändning när författaren, föreläsaren och låtskrivaren Cajsa Tengblad mötte Freda´-gitarristen,  låtskrivaren och producenten  Arne Johansson. Cajsa, med rötter i den norrländska myllan, gick på sitt livs första konsert med Freda´ i hemstaden Örnsköldsvik 1984. Åren gick, frisyrerna förändrades och 2016 korsades deras vägar på Arnes café i Jönköping. Timslånga samtal och många koppar kaffe ledde till ett musikaliskt samarbete. Låtar har skrivits och spelats in i studion, vardagsrummet och under resor till Barcelona, Köpenhamn, Maarburg, Mölle och Österlen.

   Tillsammans skapar de musik med texter som tröstar och bär genom sorg och saknad och som väcker hopp om förändring. Den 21/1- 21 släpptes den efterlängtade singeln ”Andas med mig”:
   Det latinska ordet för inspiration och andning hänger ihop. ”Andas med mig” handlar om att finnas där för varandra och stötta varandra när livet utmanar.”

Foto: Anna Hållams

Cajsa Tengblad om psykisk hälsa i P4 Jönköping

Här kan du lyssna:
https://sverigesradio.se/artikel/7530768

Vill du veta mer om hur du kan styrketräna själen och stärka din psykiska motståndskraft?
Kontakta mig!

Cajsa Tengblad om mental styrka i Expressen

Här kan du läsa om mental styrketräning utifrån min nya bok ”Kroppsnöjd och själsstark – bli vän med dig själv och stärk din psykiska motståndskraft.”:
https://www.expressen.se/premium/halsa/experten-klara-krisen-battre-med-mental-styrketraning/