Det här är Cajsa Tengblad!

Hej! Cajsa Tengblad heter jag. Född och uppvuxen i vackra Örnsköldsvik, Höga Kusten. Nu bor jag 163 meter från min favoritsjö Vättern i vackra Jönköping.
Övning i att tala offentligt fick jag som hockeyspeaker på brorsans matcher samt i de musikalroller jag hade i barnkören Musikverkstan’. Vid sju års ålder skrev jag min första bok och min första låt ”Jag är en eskimå”.
Mitt intresse för hälsa väcktes när jag studerade engelska på Umeå Universitet och kom i kontakt med Studenthälsan, IKSU. Detta ledde mig till Högskolan i Gävle och Hälsopedagogutbildningen. Har även läst kurser i psykologi, salutogent ledarskap, coaching och existentiell folkhälsa.
Min drivkraft är att dela med mig av hälsofrämjande redskap till att hantera livet. Med egen erfarenhet av psykisk ohälsa får jag ofta höra från åhörare och klienter: ”Det känns som att du förstår.”
Min styrka är att jag kan prata personligt, lättsamt och med glimten i ögat om allvarliga saker. Jag sjunger och spelar gärna i samband med föreläsningarna.
Min önskan är att de som lyssnar på, läser och går i samtal hos mig ska bli inspirerade och motiverade till en hälsosam livsstil, hitta sin inre styrka och våga förverkliga sina drömmar.
Min övertygelse är att livet blir lättare när vi bär det tillsammans!
Ser fram emot att möta dig framöver!

Foto: Anna Hållams

 

Cajsa Tengblad intervjuas i podden ”Författaren i fokus”

Vill du veta mer om mig och min nya bok? Lyssna gärna på podden ”Författaren i fokus”, där jag intervjuas av proffsiga Elin Ihreborn:

Cajsa Tengblad.
Foto Anna Hållams

https://poddtoppen.se/podcast/1505575649/forfattaren-i-fokus/cajsa-tengblad-sjalvbild-halsa-och-relationer

Kroppsnöjd och själsstark är här!

Nu kan du beställa min nya bok ”Kroppsnöjd och själsstark”!
Maila mig på cajsatengblad@gmail.com, så skickar jag ett signerat ex till dig!